主题:{蕾蕾思语推荐}保加利亚性感双女神 Андреа携手Галена水火相生诱惑 作者:蕾蕾思语 时间:2011-09-16 07:06 |
歌名:Андреа и Галена - Блясък на кристали 介绍:个人很喜欢的保加利亚歌手Андреа与Галена的合作。 两人的身材都很是火辣,相对于Андреа的声音,Галена显得相对有爆发力。一个来自水,一个来自山,代表着水与火的,两个相遇,性感升级。一开始的说唱是气温正在上升,气氛火热。Галена 与 Андреа 想要告诉你一些话。 你想要吗,想要吗,两个你都想要。 歌词 Температурата се вдигна, стана горещо Галена и Андреа щи ви кажат нещо.. искаш,искаш ли.. и двете искаш ли.. Андреа: Тази вечер не съм от кротките, нещо лудо сега ще правя с теб. Нека да ти го изтанцувам, колко секси за теб да бъда. Галена: Във очите кристали правя ти и разливам се в ръцете ти. Нека топло да ти стане, нека в теб разтопя се докрая.. Припев: Виж телата ни, колко са пияни, сега ще падат страст на кристали. Накъде вървим не е кристално ясно, ще завършим страстно.. Как изпълваш ме ставам твоя знам всяка капка в теб с никой не деля Знам кристали лед трябват ти сега щом горещо е значи съм дошла.. Андреа: Запомни ме как изпивах те и кристалите в очите ми като страст на море помниме колко жадно преластиме. Галена: Колко пъти разтопява ме и разпалва ме и охлажда ме като огън и лед помни ме пак ти казвам с този глас вземи ме.. Припев: Виж телата ни, колко са пияни, сега ще падат страст на кристали. Накъде вървим не е кристално ясно, ще завършим страстно.. Как изпълваш ме ставам твоя знам всяка капка в теб с никой не деля Знам кристали лед трябват ти сега щом горещо е значи съм дошла.. |
1楼:cht2272992(2011-10-22 23:55) |
调子有点像新疆的 |